Logo of MABE
Biotechnológus Napok - 2024

Biotechnológus Napok - 2024

2024. 04. 26. - 2024. 04. 27.
Budapest, HUN-REN Természettudományi Kutatóközpont, Nagyterem (Magyar Tudósok körútja 2.)

Kedves Érdeklődők! A Magyar Biotechnológus-hallgatók Egyesülete április 26-27-én rendezi meg másodszor a Biotechnológus Napok eseményt Budapesten!

Az esemény célja platformot biztosítani a fiatal biotechnológusok és rokon területeken tanulók és dolgozók számára, hogy megismerhessék a hazai biotechnológiai cégeket és képviselőiket. A program gerincét a meghívott cégek bemutató előadásai adják, amit kávé- és ebédszünetek lazítanak fel, ezután poszterszekcióra kerül sor, ahol lehetőség nyílik saját (akár akadémia, akár céges) kutatómunka bemutatására. A nap zárásaként az érdeklődők egy borkóstolón is részt vehetnek.

Jelentkezési határidő: április 19. éjfél

Fontos, hogy a regisztráció határideje poszterbemutatás esetében március 26. éjfél! Bővebb információk a poszterszekcióról és a jelentkezés menetéről itt olvashatók.

A részvétel MaBE tagok részére díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Érvényes tagsággal nem rendelkező érdeklődőink 4000 Ft hozzájárulási díj megfizetésével vehetnek részt a rendezvényen. Az esti borkóstoló +3900 Ft megfizetésével válik elérhetővé. A tagok részére kedvezményes áron 2000 Ft-ért érhető el a borkóstoló.

Az esemény részvételi díja: 4000 Ft

Az esemény részvételi díja MaBE tagok számára: ingyenes

Borkóstoló: + 3900 Ft

Borkóstoló MaBE tagok számára: + 2000 Ft

Ha még nem vagy tag, a következő form kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk: https://www.mbioteche.hu/csatlakozz

A folyamatosan frissülő program itt elérhető.

Ne felejtsd el követni a facebook eseményünket, hogy ne maradj le semmiről!

vissza